Skinu taisīšana
|
|
RaichuLAT | Date: Tuesday, 2008-10-14, 8:47 AM | Message # 1 |
Lieutenant
Group: Checked
Status: Offline
| Kāds nevarētu palīdzēt ar vienu lietu? es ka taisu logus man viss ieskaitot uzvaardu ir caurspīdīgs bet kā uzvārdu un numuru tikai var dabūt necaurspīdīgu, bet pārējo caurspīdīgu? šī problēma man parasti ir tikai uz evo
|
|
| |
MaD | Date: Tuesday, 2008-10-14, 1:14 PM | Message # 2 |
 Admin
Group: Administrators
| man atkal tiasot vienu evo skinu, ir problēma ar logiem ,ka viņi ir kā spoguļi un esmu aizmirsis kā tur vajadzēja viņus pareizi uztaisīt
|
|
| |
RaichuLAT | Date: Tuesday, 2008-10-14, 3:11 PM | Message # 3 |
Lieutenant
| es vislaik taisu explit un interploated alpha, bet kaa to uzvaardu var dabuut necaurspiidiigu nezini? Pievienots (2008-10-14, 2:50 Pm) ---------------------------------------------
noveersu mazu nepilniibu kraasojumaa ar uzrakstu mammadaba  Pievienots (2008-10-14, 4:06 Pm) --------------------------------------------- es arī savā mājaslapā ieliku dažu grūtāk pieejamo templaitu failus, varbūt kādam noder Downloads Pievienots (2008-10-14, 4:11 Pm) --------------------------------------------- vel jautājums ne pa tēmu, kā var pieteikties uz tiem RBRLT Čempionātiem? Un kāda viņiem ir parole?
|
|
| |
MaD | Date: Tuesday, 2008-10-14, 4:12 PM | Message # 4 |
 Admin
| pastāsti sīkāk pa soļiem, par tiem logiem. Kad esmu uztaisijis logus ar uzrakstiem, ko tālak? Par leišu čempi, tur sadaļā vienā jāpiereģistrējas, tik skaties lai nr ir pēc kārtas. un tad tur ir sadaļa kur katru reizi uztaisa ar posma nosaukumu, tur arī parasti ir parole kad turnīrs ir uztaisīts.
|
|
| |
RaichuLAT | Date: Tuesday, 2008-10-14, 4:54 PM | Message # 5 |
Lieutenant
| pa logiem.... saglabāju dds formātā un tur ku saglabā kā explit_transpalent tur es lieku explit alpha, tur kur internal, tur intereploted(vai kkaa taa)alpha,ja vinjsh neljauj saglabaat un saka ka kkas ir par daudz, tad es photoshopa failu saglabaaju jpg failaa, bet neveru ciet, atveru jpg un uz jpg failu no psd failu paarlieku alpha chanel(alpha) un tad saglabaaju, un tad iet viss, to visu daru ar nvidia dds plugin paliidziibu
|
|
| |
MaD | Date: Tuesday, 2008-10-14, 5:51 PM | Message # 6 |
 Admin
| neffiga nesapratu..ir jau tas plguins, un ir logi taisīti, vien neatceros ka ir bijs kautkāds tāds čakars... saprotu ka jābūt bez layeriem...bet man liekas man ir problēma tieši ar tiem alpha channels.... netopu gudrs
|
|
| |
RaichuLAT | Date: Tuesday, 2008-10-14, 6:02 PM | Message # 7 |
Lieutenant
| precīzāk, kaada tieši problēma, kas neiet? un vel viens jautājums, tev tagad iet rbr.tzt.lv lapa?, man no rīta gāja, tagad atkal nē
|
|
| |
MaD | Date: Tuesday, 2008-10-14, 6:22 PM | Message # 8 |
 Admin
| nu kā, man saglabājot arī kā jpg. vai psd failu bez layers, un pēc tam iekš DDS , man logi uz mašīnas ir kā spoguļi.... rbr.tzt.lv iet, bet man kauns par to čempionāta lielo orgu, kurš nevar pirms pēdējā posma salikt kopvērtējuma rezultātus... 
|
|
| |
RaichuLAT | Date: Tuesday, 2008-10-14, 6:44 PM | Message # 9 |
Lieutenant
| lai logi būtu caurpīdīgi, obligāti jābūt alpha chanel iekšā.... un tad Save As/DDS/un tālāk pēc tā ko iepriekš minēju, nomainam uz explit vai inteploated alpha, saglabājot skinus jābūt no alpha Te būs bilde:  Pievienots (2008-10-14, 7:39 Pm) --------------------------------------------- un rbr.tzt.lv lapa man šobrīd nez kapēc neiet un pa tiem rezultātiem šobrīd dziļa vienaldzība man Braucu brīvajā laikā savam priekam, vel jākrāj pieredze, bet nākamgad varētu domāt par rezultātiem + varbūt būšu iemācījies braukt ar stūri  Pievienots (2008-10-14, 7:44 Pm) --------------------------------------------- taijā rbr.tzt.lv neviens nav atbildējis uz manu jautājumu pa logiem(to ko tev ar prasīju), ja ir, tad vai tu lūdzu nevarētu iekopēt... un vel runājot pa tiem rezultātiem, vienkārši slinkums viņiem, es savā lapā cenšos ielikt jaunumus pa rallijiem, bet sāku domāt vai no tā ir jēga, jo tā pat neviens tur neiet, varbūt kādā citā lapā var sarunāt būt par admini un ielikt info par nākamiem IRC, No Fear Cup, RBRRS, LRČ, LT čempi, ja ko zināšu, Euro cup varbūt 
|
|
| |
MaD | Date: Tuesday, 2008-10-14, 6:46 PM | Message # 10 |
 Admin
| nu ja es atstāju alpha channels, tad man nokliedzas "too much chanels to export"
|
|
| |
MaD | Date: Tuesday, 2008-10-14, 6:49 PM | Message # 11 |
 Admin
| ne1ns tur nav atbildējs Tev, jo tāpat daudzi tur netiek...
|
|
| |
RaichuLAT | Date: Tuesday, 2008-10-14, 6:58 PM | Message # 12 |
Lieutenant
| un ja rāda too much chanels, tad saglabā psd failu jpg failā, atver jpg failu, uz jpg failu pārkopē alpha chanel un tad saglabā kā explit alpha vai interploated.... es tā vismaz ar evo darīju un man aizgāja... par rbr.tzt lapu, tā arī laikam ir, kkas ar to lau ir jādara...
|
|
| |
MaD | Date: Tuesday, 2008-10-14, 7:41 PM | Message # 13 |
 Admin
| o sanāca...tik tiešām tas vārds tāds caurspīdīgs ir nu a ko darīt ar to lapu, man jau tur nekādas teikšanas nav, izskatās ka kādam tas ir izdevīgi (vārdā ne1nu nesaukšu) 
|
|
| |
RaichuLAT | Date: Tuesday, 2008-10-14, 7:52 PM | Message # 14 |
Lieutenant
| kas tieši izdevīgi? , un pa to vārdu jādomā ko darīt, citiem autinjiem nav nekādu problēmu
|
|
| |
MaD | Date: Tuesday, 2008-10-14, 8:09 PM | Message # 15 |
 Admin
| nu piem. pirms pēdējā posma nav apkopoti rezultāti, a jābrauc ir... katrā ziņā domāju ka šoreiz Mati ir reāli parādijis sevi tikai no slitkās puses...visu sezou baigi pieturas pie nolikuma, te pēkšņi ...davai varbūt pieveram acis uz to ka Vilnis nav iesūtijis replay...ne nu psc kautkāds... Man ar logiem tā pati lieta ka spīd cauri ir arī uz S2000 pežo.... 
|
|
| |